Aktuella kurser för tekniska förvaltningar

Publicerad: 2019-11-06 09.01 | Senast ändrad: 2020-02-27 13.31

Aktuella kurser för tekniska förvaltningar

"Kurs i att effektivisera egen regi"

Kursen i mars är inställd på grund av coronautbrottet i Stockholm.
Nya kursdagar kommer att erbjudas i höst.

Med vår nya tvådagars kurs vill vi ge kursdeltagare som har eller kommer att få besparingskrav i gata/vinter/park/fastighetsdrift m fl kommunaltekniska egen-regi verksamheter inblick i vanligt förekommande frågeställningar. Kursen i januari var fullsatt med 35 deltagare.

Vi vill också ge kunskap om hur man stärker sin analys- och beslutsförmåga kring planering och utförande av olika markanläggningsarbeten och deras efterföljande drift och underhåll.

Kursen kostar 6495 kr exklusive moms per kursdeltagare. Gå 4 och betala för 3 erbjudande gäller till en månad före kursstart.
Läs mer härhttps://www.gronatrender.se/article.php?id=141


"Kurs i att spara pengar med rätt prioriterat underhåll" 

Idag har utemiljöbranschen en stor ”backlog” vad gäller både avhjälpande och planerat underhåll i yttre miljön hos kommunernas park- och fastighetskontor, de alllmännyttiga bostadsföretagen,  bostadskooperationen och privata fastighetsbolag. Detta har vi belyst i fortbildningsdagar under de senaste två åren.

Vi tar nu detta ett steg vidare och går in på hur man tids-och kostnadssätter underhållsarbeten och skapar en tydlig prioritering av både avhjälpande och planerat underhåll för att få maximalt med pang för pengarna.

Kursen kostar 6495 kr exklusive moms per kursdeltagare. Gå 4 och betala för 3 erbjudande gäller till en månad före kursstart.
Läs mer härhttps://www.gronatrender.se/article.php?id=207
 

"Kursdag om invasiva växter" 

Ny kursdag om hur vi hanterar och bedömmer olika invasiva växter. För att bättre förstå och kunna prioritera krävs kunskap om olika metoders verkningssätt. 
Saxat ur innehållet: artgenomgång, praktiskt spridningskontroll, regelverk, resursprioritering, avfallshantering och kostnader.

Kursen kostar 3250 kr exklusive moms per kursdeltagare. Gå 4 och betala för 3 erbjudande gäller till en månad före kursstart.
Läs mer härhttps://gronatrender.se/article.php?id=411

 


Varmt välkommen att anmäla dig till någon våra utbildningar!

Anmälan görs till vår kurs- och konferensansvariga Maria Malmberg, maria@acama.se  eller via vårt kursanmälningsformulär: 
http://www.gronatrender.se/kursanmalan.php

Claes-Anders Malmberg, VD, Acama AB

Denna artikel

Skriv ut artikeln

Fakta

OBS! Samtliga vårkurser är inställda pga den rådande coronakrisen. Vi återkommer inom kort med nya datum för hösten 2020. 

För information om respektive kurs (avgift, innehåll, plats etc.) finner du med hjälp av länkarna i artikeln!

Anmälan kan antingen ske via kursanmälningsformuläret:
http://www.gronatrender.se/kursanmalan.php

eller anmäl er till vår kurs-och konferensansvarige Maria Malmberg via mail - maria@acama.se.

Senaste artiklar

29 mars 2020

Hur ställer vi om till extensiv parkskötsel?

Hur går vi över till extensiv parkskötsel? Börja med gräset.

En fjärdedel av parkens kostnader brukar gå till att sköta bruksgräset. Och det har blivit allt fler intensivt skötta ytor i kommunerna. Hur kan man effektivisera, förbilliga eller sänka ambitionerna?

Läs mer »

26 mars 2020

Livesänd webbkurs i säker gravgrävning

Hur mycket belastning tål marken närmast schaktet? Behöver vi veta mer om markens egenskaper, till exempel genom att göra en geoteknisk undersökning? Gravgrävning är det farligaste arbetsmomentet i kyrkogårdsarbetet och innehåller många förhöjda arbetsrisker.

Då vårens kurser har tvingats ställas in pga det härjande corona-viruset  erbjuder Acama i samarbete med SKKF, möjlighet att deltaga i två komprimerade kurstillfällen via livesända webbkurser.

 

Läs mer »

25 mars 2020

Webbkurs - åtgärda okända pengahål i kommuntekniken

Gemensamma kostnader, anläggning, förråd, verkstad och tunga transporter.
Jobba hemma och utbilda dig. LIVE-sänd webbkurs på nätet!
Utbildningen ges via videolänk och motsvarar två lärarledda halvdagar där deltagarna kommer ha möjlighet att samverka och ställa frågor direkt till kursledaren.

Läs mer »

25 mars 2020

Webbkurs - bemanna och prioritera samhällsviktig kommunteknik

Produktionsplanering av vad, när, hur och var, identifiera och kvantifiera samhällskritiska arbeten, fastställ lägsta godtagbara standard, identifiera och säkerställ kompetenser och resursförsörjning.

Jobba hemma och utbilda dig. LIVE-sänd webbkurs på nätet!   

Läs mer »

Bli prenumerant!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev här!

Namn:
E-post:
Kategori:

Gilla oss på Facebook!

Inspiration

Kyrkogård

Entreprenad