Höstens kurser för tekniska förvaltningar

Publicerad: 2019-05-21 20.13 | Senast ändrad: 2019-05-21 20.14

Höstens kurser för tekniska förvaltningar

"Kurs i kalkylering av markentreprenader"  16-17 oktober 2019 i Huddinge 

Behöver du också lära dig mer om kalkylering och prissättning av entreprenad- och intraprenadarbeten?
Då är detta rätt kurs för dig!

Den populära kursen är tillbaka igen i höst, den här gången hålls den i Huddinge den 16-17 oktober 2019. Kursen vänder sig både till beställare och utförare.

Kursledare är Acamas VD Claes-Anders Malmberg. Gästföreläsare dag 2 är Anders Larsson, agronom och trädgårdsentreprenör (markanläggning samt drift och underhåll).

Kursen kostar 6495 kr exklusive moms per kursdeltagare.

Läs mer härhttps://www.gronatrender.se/article.php?id=102

 

"Arbetsledning i markentreprenader" 13-14 november 2019 i Huddinge

I november kommer Acamas VD Claes-Anders Malmberg och trädgårdsmästare Ingela Gudmundson att köra vår nyuppdaterade två-dagars kurs för dig som är arbetsledare, lagbas, förman eller gruppledare i offentliga eller privata markentreprenader.

Arbetsledning är den verkliga nyckelfaktorn för att få arbetet kostnadseffektivt utfört inom rimliga tidsramar och ändå på ett ansvarsfullt och delaktighetsskapande sätt.

Kursen kostar 5750kr exklusive moms per kursdeltagare.

Läs mer här: https://www.gronatrender.se/article.php?id=155

 

"Jord och växtnäring" 9 oktober 2019 på Folkets Hus i Huddinge

En av våra populäraste kurser 2018 var vår kurs i Jord och växtnäring. Kursen har bland annat genomförts hos Jönköpings Kommun, på Borlänge Energi och hos Svenska Kyrkan i Allingsås, samt som tre öppna fullbokade kursdagar. Inför 2019 har kursen fördjupats till att också behandla andra vanliga och odlingssubstrat såsom biokol, Leca, bark eller perlite. Kursen ges även som uppdragsutbildning hos er i grupper upp till 35 personer.

Kursen syftar till att ge fältpersonalen en grundlig genomgång inom mark och växtnäringsfrågor. Efter kursen skall deltagarna känna till och förstå aspekter som påverkar driften av planteringar och andra grönmiljöer. 

Kursen kostar 3250kr exklusive moms per kursdeltagare. Gå 4 och betala för 3 erbjudande gäller till en månad före kursstart. Läs mer här: https://www.gronatrender.se/article.php?id=296

 

"Vinterväghållningsdagarna 2019 - ”Egen-regi utförande" och "Teknisk utveckling” Järfälla den 23-24 oktober

ACAMA inbjuder för fjärde året i rad till två innehållsrika fortbildningsdagar kring vinterväghållning, den 23-24 oktober 2019. Dagarnas ledteman är: ”Egen-regi utförande" och "Teknisk utveckling”.

Vinterväghållningsdagarna arrangeras nu för fjärde gången, premiären för detta årliga evenemang var oktober 2016. Såväl deltagare som utställare har varit mycket nöjda och positivt överraskade av vinterdagarna de tidigare tre åren, som med intressanta och växlande föreläsningar, möjlighet till mingel och erfarenhetsutbyte samt en trevlig konferensmiddag blivit en succé. Förra året (2018) slog vi deltagarrekord med mer än 110 deltagare.

Läs mer härhttps://www.gronatrender.se/article.php?id=108

Varmt välkommen att anmäla dig till någon av höstens tekniska utbildningar!

Anmälan görs till vår kurs- och konferensansvariga Maria Malmberg, maria@acama.se  eller via vårt kursanmälningsformulär: http://www.gronatrender.se/kursanmalan.php

Claes-Anders Malmberg, VD ACAMA Konsult AB

Denna artikel

Skriv ut artikeln

Fakta

För information om respektive kurs (avgift, innehåll, plats etc.) finner du med hjälp av länkarna i artikeln!

Kurser:
börjar Dag 1 - kl 09.30 och slutar 16.30
börjar Dag 2 -  kl 09.00 och slutar 15.30.

Anmälan kan antingen ske via kursanmälningsformuläret på Gröna Trender (se tredje från höger bland kategorierna längst upp på sidan)
eller anmäl er till vår kurs-och konferensansvarige Maria Malmberg via mail - maria@acama.se.

Senaste artiklar

18 juni 2019

Stor effekt av att rusta upp stadsmiljön

Utan statliga resurser och ett rejält omtag med sanering och upprustning hade Plau am See i nordtyska Mecklemburg-Vorpommern inte fått chansen att blomma upp igen.

Läs mer »

11 juni 2019

Trender från Tyska Trädgårdsmässan i Wittstock

Precis som man i Tyskland sedan många år har BUGA utställningar på nationell nivå, så finns det också park- och trädgårdsutställningar i de olika delstaterna för att lyfta mindre städer med eftersatt underhåll och saneringsbehov.

Läs mer »

28 maj 2019

Billigt eller dyrt att sköta buskagen?

Det beror förstås på hur man ser det. Vissa buskage är helt slutna och har inte mycket verklig rensyta medan andra fortfarande är under etablering och har mycket bar mark som måste ogräsrensas. 

Läs mer »

21 maj 2019

Val av åkgräsklippare - att tänka på vid köp

När man tittar på gräsklippare så bör man ta i beaktande först och främst vilka gräsytor man har och vilken typ av gräs det är fråga om. Är det paradgräsmattor som skall hållas väldigt fina eller är det bruksgräs som mer eller mindre bara ska avverkas?

Läs mer »

Bli prenumerant!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev här!

Namn:
E-post:
Kategori:

Gilla oss på Facebook!

Gata och park

Fastighet

Kyrkogård

Entreprenad