Höstens kurser för tekniska förvaltningar

Publicerad: 2019-07-14 19.03 | Senast ändrad: 2019-07-14 19.04

Höstens kurser för tekniska förvaltningar

"Kurs i kalkylering av markentreprenader"  16-17 oktober 2019 i Huddinge 

Behöver du också lära dig mer om kalkylering och prissättning av entreprenad- och intraprenadarbeten?
Då är detta rätt kurs för dig!

Den populära kursen är tillbaka igen i höst, den här gången hålls den i Huddinge den 16-17 oktober 2019. Kursen vänder sig både till beställare och utförare.

Kursledare är Acamas VD Claes-Anders Malmberg. Gästföreläsare dag 2 är Anders Larsson, agronom och trädgårdsentreprenör (markanläggning samt drift och underhåll).

Kursen kostar 6495 kr exklusive moms per kursdeltagare.

Läs mer härhttps://www.gronatrender.se/article.php?id=102

 

"Arbetsledning i markentreprenader" 13-14 november 2019 i Huddinge

I november kommer Acamas VD Claes-Anders Malmberg och trädgårdsmästare Ingela Gudmundson att köra vår nyuppdaterade två-dagars kurs för dig som är arbetsledare, lagbas, förman eller gruppledare i offentliga eller privata markentreprenader.

Arbetsledning är den verkliga nyckelfaktorn för att få arbetet kostnadseffektivt utfört inom rimliga tidsramar och ändå på ett ansvarsfullt och delaktighetsskapande sätt.

Kursen kostar 5750kr exklusive moms per kursdeltagare.

Läs mer här: https://www.gronatrender.se/article.php?id=155

 

"Jord och växtnäring" 9 oktober 2019 på Folkets Hus i Huddinge

En av våra populäraste kurser 2018 var vår kurs i Jord och växtnäring. Kursen har bland annat genomförts hos Jönköpings Kommun, på Borlänge Energi och hos Svenska Kyrkan i Allingsås, samt som tre öppna fullbokade kursdagar. Inför 2019 har kursen fördjupats till att också behandla andra vanliga och odlingssubstrat såsom biokol, Leca, bark eller perlite. Kursen ges även som uppdragsutbildning hos er i grupper upp till 35 personer.

Kursen syftar till att ge fältpersonalen en grundlig genomgång inom mark och växtnäringsfrågor. Efter kursen skall deltagarna känna till och förstå aspekter som påverkar driften av planteringar och andra grönmiljöer. 

Kursen kostar 3250kr exklusive moms per kursdeltagare. Gå 4 och betala för 3 erbjudande gäller till en månad före kursstart. Läs mer här: https://www.gronatrender.se/article.php?id=296

 

"Vinterväghållningsdagarna 2019 - ”Egen-regi utförande" och "Teknisk utveckling” Järfälla den 23-24 oktober

ACAMA inbjuder för fjärde året i rad till två innehållsrika fortbildningsdagar kring vinterväghållning, den 23-24 oktober 2019. Dagarnas ledteman är: ”Egen-regi utförande" och "Teknisk utveckling”.

Vinterväghållningsdagarna arrangeras nu för fjärde gången, premiären för detta årliga evenemang var oktober 2016. Såväl deltagare som utställare har varit mycket nöjda och positivt överraskade av vinterdagarna de tidigare tre åren, som med intressanta och växlande föreläsningar, möjlighet till mingel och erfarenhetsutbyte samt en trevlig konferensmiddag blivit en succé. Förra året (2018) slog vi deltagarrekord med mer än 110 deltagare.

Läs mer härhttps://www.gronatrender.se/article.php?id=108

Varmt välkommen att anmäla dig till någon av höstens tekniska utbildningar!

Anmälan görs till vår kurs- och konferensansvariga Maria Malmberg, maria@acama.se  eller via vårt kursanmälningsformulär: 
http://www.gronatrender.se/kursanmalan.php

Claes-Anders Malmberg, VD ACAMA Konsult AB

Denna artikel

Skriv ut artikeln

Fakta

För information om respektive kurs (avgift, innehåll, plats etc.) finner du med hjälp av länkarna i artikeln!

Kurser:
börjar Dag 1 - kl 09.30 och slutar 16.30
börjar Dag 2 -  kl 09.00 och slutar 15.30.

Anmälan kan antingen ske via kursanmälningsformuläret på Gröna Trender (se tredje från höger bland kategorierna längst upp på sidan)
eller anmäl er till vår kurs-och konferensansvarige Maria Malmberg via mail - maria@acama.se.

Senaste artiklar

20 augusti 2019

Fem sätt att spara pengar på snöröjningen

Vinterväghållning är svår att förutse och budgetera.
Acamas egen vinterväghållningsexpert Claes-Anders Malmberg skriver i denna artikel om hur du kan spara pengar på snöröjningen i vinter.

Läs mer »

6 augusti 2019

Kyrkogårdarna under förändring

Det finns få offentliga platser som berör människorna lika mycket som platsen för den sista vilan. Kyrkogårdarna, begravningsplatserna och griftegårdarna är starka bärare av ortens kulturhistoria och det engagerar så fort något verkar avvikande mot traditionen.

Läs mer »

18 juli 2019

Glivarp Gardens Jordskola Del 3

I denna artikel kommer vi att fortsätta på ämnet jord. I förra delen av jordskolan gick vi igenom några fysikaliska aspekter kring jordars poriositet, vattenhållande förmåga samt kring ett alltid aktuellt ämne nämligen markpackning. I denna del 3 kommer vi att fördjupa oss lite i det biologiska och kemiska kring våra jordar. 

 

Läs mer »

18 juli 2019

Glivarp Gardens Jordskola Del två

Del 2 av Glivarps Gardens Jordskola!

Läs mer »

Bli prenumerant!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev här!

Namn:
E-post:
Kategori:

Gilla oss på Facebook!

Gata och park

Fastighet

Kyrkogård

Entreprenad