Vill du jobba i Tomelilla i sommar?

Publicerad: 2019-04-29 16.35 | Senast ändrad: 2019-04-29 16.36

Vill du jobba i Tomelilla i sommar?

Agronomen Anders Larsson och hans far Kalle Larsson söker till skötselföretaget Hannelunds Hus- och Grönservice i Tomelilla personal för sommaren. Är du intresserad av att jobba på härliga Österlen i Skåne under sommaren, hör av dig till info@hannelund.se.Kurser

Klicka på bilden för att se aktuella utbildningar för Tekniska Förvaltningar


Anders Larsson skriver till Gröna Trender:

 

"Då vi är i kontinuerlig tillväxt letar vi efter extrapersonal, gärna pensionär med vana inom trädgård eller jordbruk, som är intresserad av att hoppa in vid behov. För att du skall trivas i vårt gäng behöver du klara att ibland arbeta ensam med eget ansvar och ibland få arbeta som ansvarig för ett projekt, med eller utan kollegor. Våra kunder förväntar sig med rätta ett professionellt uppträdande lika väl som ett trevligt sätt. Meriterande är vana vid större gräsklippare eller stort intresse och fackkunskap inom trädgårdsskötsel / beskärning. Meriterande är också "Arbete på väg". Timlön enligt avtal, semesterersättning och försäkringar är en självklarhet för oss."

Ring Anders på telefon 070-2364467 eller mejla honom på info@hannelund.se.

Claes-Anders Malmberg, VD ACAMA Konsult AB

Denna artikel

Skriv ut artikeln

Fakta

Ring Anders på telefon 070-2364467 eller mejla honom på info@hannelund.se.

Senaste artiklar

26 maj 2020

Ta vara på solen med eget mikroklimat

Du ska inte tro det blir sommar ifall du inte själv sätter fart. Ja, du kan i alla fall skynda på den genom att bygga en plats där vårsolen fångas och fördriver vintern.

Läs mer »

26 maj 2020

Varför ska kunden köpa gravskötseln?

I del två i denna gravskötselserie diskuterar anlendingar till varför kunden bör köpa skötseln av förvaltningen? Vad gör vi för våra befintliga kunder och vad kan vi göra för att få tillbaka före detta kunder?

Läs mer »

22 maj 2020

Renovera gräsytor med enkla medel

Många bruksgräsmartor är både gamla och slitna. Det är dyrt att anlägga nytt men det går att renovera till en billig peng

Läs mer »

19 maj 2020

Hur får häckarna mer växtkraft?

För att hjälpa svagare partier av häckar, träd och buskar med växtnäringstillförseln har vi tagit fram gödselstaven GrönVäx, långtidsverkande näring som på ett enkelt och smidigt sätt vitaliserar häckarna.

Läs mer »

Bli prenumerant!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev här!

Namn:
E-post:
Kategori:

Gilla oss på Facebook!

Inspiration

Kyrkogård

Entreprenad