Vill du jobba i Tomelilla i sommar?

Publicerad: 2019-04-29 16.35 | Senast ändrad: 2019-04-29 16.36

Vill du jobba i Tomelilla i sommar?

Agronomen Anders Larsson och hans far Kalle Larsson söker till skötselföretaget Hannelunds Hus- och Grönservice i Tomelilla personal för sommaren. Är du intresserad av att jobba på härliga Österlen i Skåne under sommaren, hör av dig till info@hannelund.se.

Anders Larsson skriver till Gröna Trender:

"Då vi är i kontinuerlig tillväxt letar vi efter extrapersonal, gärna pensionär med vana inom trädgård eller jordbruk, som är intresserad av att hoppa in vid behov. För att du skall trivas i vårt gäng behöver du klara att ibland arbeta ensam med eget ansvar och ibland få arbeta som ansvarig för ett projekt, med eller utan kollegor. Våra kunder förväntar sig med rätta ett professionellt uppträdande lika väl som ett trevligt sätt. Meriterande är vana vid större gräsklippare eller stort intresse och fackkunskap inom trädgårdsskötsel / beskärning. Meriterande är också "Arbete på väg". Timlön enligt avtal, semesterersättning och försäkringar är en självklarhet för oss."

Ring Anders på telefon 070-2364467 eller mejla honom på info@hannelund.se.

Claes-Anders Malmberg, VD ACAMA Konsult AB

Denna artikel

Skriv ut artikeln

Fakta

Ring Anders på telefon 070-2364467 eller mejla honom på info@hannelund.se.

Senaste artiklar

21 maj 2019

Val av åkgräsklippare - att tänka på vid köp

När man tittar på gräsklippare så bör man ta i beaktande först och främst vilka gräsytor man har och vilken typ av gräs det är fråga om. Är det paradgräsmattor som skall hållas väldigt fina eller är det bruksgräs som mer eller mindre bara ska avverkas?

Läs mer »

21 maj 2019

Höstens kurser för tekniska förvaltningar

Nu är det dags att presentera vårt kursprogram för Hösten 2019!

Arbetsledning, Kalkylering, Vinterväghållningsdagarna och Vad är Jord och Växtnäring.

Läs mer »

21 maj 2019

Hur ska man bemanna skötseluppdragen?

Crew-management är ett viktigt ämne om man arbetar med grönyteskötsel. Lönsamheten i uppdragen är ofta låg och bemanningen av uppdragen blir därför oerhört viktig för att kunna arbeta kostnadseffektivt. Ny kurs i arbetsledning av markentreprenader går i Huddinge 13-14 november..

Läs mer »

21 maj 2019

Fasta eller rörliga kostnader?

I all kalkylering är det viktigt att veta vad just detta projektet kostar. Hur mycket mer kostar det nytillkommande och hur mycket uppgår de fasta kostnaderna i verksamheten till. En avgörande fråga för att få lönsamhet;)

Ny kalkylkurs går i Huddinge den 16-17 oktober 2019.

Läs mer »

Bli prenumerant!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev här!

Namn:
E-post:
Kategori:

Gilla oss på Facebook!

Gata och park

Fastighet

Kyrkogård

Entreprenad