Haninge kommun söker enhetschef parkdrift

Publicerad: 2016-10-17 07.15 | Senast ändrad: 2016-10-17 07.15

Haninge kommun söker enhetschef parkdrift

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Tjänsten som enhetschef parkdrift innebär att du ansvarar för samordning av allt parkunderhåll och resurssättning för personal och maskiner. Du kommer arbeta strategiskt för att förvaltningen ska kunna hålla en överenskommen kvalitets- och servicenivå, och förväntas utveckla och effektivisera parkdriften. Ett första uppdrag är att se över den befintliga driftsstrukturen. Som enhetschef parkdrift ingår du i avdelningens ledningsgrupp och rapporterar direkt till avdelningschefen för Park och Natur.


Din profil
För att klara rollen tror vi att du har studerat till landskapsingenjör eller har annan relevant utbildning i botten. Motsvarande förvärvad arbetslivserfarenhet kan även fungera. Du innehar väl dokumenterad ledarerfarenhet av förvaltning av utemiljöer från jämförbar organisation, med minst fem års erfarenhet av arbete personal- och budgetansvar inom den gröna sektorn. Organisationen ska vara jämförbar storleksmässigt och haft flera nivåer, vilket innebär erfarenhet av att ha lett både underställda arbetsledare och direktrapporterande personal.

Du har en god samarbetsförmåga och serviceinriktning i samspelet med arbetskamrater och medborgare. Du är öppen, tydlig och kommunikativ i ditt sätt att leda som skapar engagemang hos dina medarbetare. Du organiserar och planerar på ett strukturerat sätt och är van att ta initiativ för att driva arbetet framåt. Andra viktiga egenskaper för att lyckas i rollen är att du tycker om att möta nya människor då du har många externa kontakter i rollen samt att du är inlyssnande för att möta behov och frågor. Vidare är du van att bilda dig en egen uppfattning utifrån andras önskemål och därefter göra prioriteringar.

Du har god förmåga att hantera administrativa datasystem, erfarenhet samt intresse av GIS-verktyg. Körkort B är ett krav.

Petra Lindvall, stadsträdgårdsmästare i Haninge

Denna artikel

Skriv ut artikeln

Fakta

Ansök redan idag!
Haninge kommun samarbetar med Unik Resurs i denna rekrytering. Tjänsten söker du på unikresurs.se. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 13 november. Glöm inte att motivera i ett personligt brev varför just du passar så bra för denna tjänst. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Morgan Sehlberg på 070-410 63 93 alternativt på morgan.sehlberg@unikresurs.se.

Haninge kommun erbjuder olika former av förmåner med friskvård, tillgång till lägenheter i fjällen och semesterväxling och satsar extra på detta. Det finns stora möjligheter till vidareutveckling. Medarbetarna på Park och naturavdelningen är aktiva, kreativa och engagerade på jobbet och strävar efter utveckling av både sig själva och verksamheten. De är duktiga på medborgarinflytande, marknadsföring och utemiljöer för barn.

Vill du vara en del av denna stimulerande miljö, tveka inte att söka! Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Senaste artiklar

20 januari 2019

Nytt medel mot trottoarens hala isfläckar

Nu när kylan biter i själ och märg är det inte ofarligt att ge sig ut på trottoarer, torg och centrumytor. Det är ju inte bara bilisterna som löper risk att skadas när halkan slår till..

Läs mer »

20 januari 2019

Barmarksdagarna 2019 - Hållbar barmarksdrift

ACAMA inbjuder till Barmarksdagarna 2019 - Hållbar barmarksdrift gata/park, som arrangeras för första gången den 20-21 mars 2019 på Lasse Maja värdshus i Järfälla 

Läs mer »

15 januari 2019

Är det slutet för åkgräsklippare på trånga ytor?

Klippa gräs i parker är väl enkelt och billigt, tänker du kanske. Stora åkgräsklippare som avverkar tiotusen kvadrat på en timme gör att klippningen bara kostar tio öre snittet. Och nåt öre till för putsen..

Läs mer »

8 januari 2019

Gatsoparen ger oss ovärderlig renhållning

Hör inte gatsoparen forntiden till? Är det inte ett tråkigt och nedvärderande arbete som vi på goda grunder har rationaliserat bort med maskinernas hjälp? Svaret på båda frågorna är förstås ett tydligt...

Läs mer »

Bli prenumerant!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev här!

Namn:
E-post:
Kategori:

Gilla oss på Facebook!

Gata och park

Fastighet

Kyrkogård

Entreprenad