Ny hemsida - vintervaghallning.se

Publicerad: 2016-09-14 17.52 | Senast ändrad: 2016-09-14 17.52

Ny hemsida - vintervaghallning.se

Acama lanserar nu vårt senaste digitala projekt: www.vintervaghallning.se!

Vinterväghållning är en väldigt viktig samhällsangelägenhet för att få livet för trafikanter och fotgängare att fungera under vinterperioden. Och vi som arbetar med vinterfrågorna behöver ständigt hålla oss uppdaterade med den senaste utvecklingen inom branschen.

Därför ville vi skapa en hub för information om vinterväghållningens betydelse i Sverige, med länkar och matnyttig information för vinterväghållningens olika aktörer, som kommuner, fastighetsbolag, entreprenörer och leverantörer.

Vintervaghallning.se kommer att utvecklas löpande över tiden och vi tar gärna emot tips och synpunkter på innehåll och utformning. 

Mejla gärna tankar och feedback till: mattias@acama.se


 

 
 

Mattias Malmberg

Denna artikel

Skriv ut artikeln

Fakta

Läs mer på

www.vintervaghallning.se

 

Senaste artiklar

20 januari 2019

Nytt medel mot trottoarens hala isfläckar

Nu när kylan biter i själ och märg är det inte ofarligt att ge sig ut på trottoarer, torg och centrumytor. Det är ju inte bara bilisterna som löper risk att skadas när halkan slår till..

Läs mer »

20 januari 2019

Barmarksdagarna 2019 - Hållbar barmarksdrift

ACAMA inbjuder till Barmarksdagarna 2019 - Hållbar barmarksdrift gata/park, som arrangeras för första gången den 20-21 mars 2019 på Lasse Maja värdshus i Järfälla 

Läs mer »

15 januari 2019

Är det slutet för åkgräsklippare på trånga ytor?

Klippa gräs i parker är väl enkelt och billigt, tänker du kanske. Stora åkgräsklippare som avverkar tiotusen kvadrat på en timme gör att klippningen bara kostar tio öre snittet. Och nåt öre till för putsen..

Läs mer »

8 januari 2019

Gatsoparen ger oss ovärderlig renhållning

Hör inte gatsoparen forntiden till? Är det inte ett tråkigt och nedvärderande arbete som vi på goda grunder har rationaliserat bort med maskinernas hjälp? Svaret på båda frågorna är förstås ett tydligt...

Läs mer »

Bli prenumerant!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev här!

Namn:
E-post:
Kategori:

Gilla oss på Facebook!

Gata och park

Fastighet

Kyrkogård

Entreprenad